Trump nem támogatja John McCain és Paul Ryan újraválasztását

külföld
2016 augusztus 03., 04:24
comments 12

"Még nem tartok ott" - idézte a Trumpot csak ódzkodva és sok kéretés után támogató Paul Ryan szavait Donald Trump, amikor arról kérdezték, hogy támogatja-e a republikánusok képviselőházi vezérének újraválasztási kampányát. Trump Ryan mellett másik nagy republikánus kritikusa, John McCain szenátor, egykori elnökjelölt újraválasztását sem támogatta.

Ez elég szokatlan húzás, még a politikusok közti feszültség ellenére is. Mint írtam, két republikánus kritikusa végül jó pártkatonaként támogatta Trump elnökjelöltségét, amit McCain például azután sem volt hajlandó visszavonni, hogy a héten már keményen bírálta Trumpot a hősi halott Humayun Khan családjának támadásáért. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.