A nigériai U17-es válogatott 26 játékosa bukott meg az életkorvizsgálaton

futball
2016 augusztus 04., 08:48
comments 86

Teljesen újjá kell szervezni Nigéria U17-es válogatottját, miután a 60 fős keret 26, a kezdőtizenegy 9 tagja bukott el egy kötelezően elrendelt életkorvizsgálaton.

A jelentések szerint még egy olyan csatár is elbukott, akit a világbajnoki felkészülés előtt az U15-ös csapatból hoztak fel.

"Gyakorlatilag a teljes első csapatot kizárták, ez elég komoly probléma" - nyilatkozta a nigériai szövetség egy meg nem nevezett illetékese az African Footballnak.

Nigéria amúgy eddig ötször, legutóbb 2015-ben nyerte meg az U17-es világbajnokságot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.