Egy webkamera megörökített egy fehérfejűrétisas-támadást

ÁLLAT
2016 augusztus 04., 10:18
comments 76

Ritkán látni ilyen jó felvételt, mint amit az Explore.org webkamerája örökített meg, ami a Maine államban lévő Hog Island egyik halászsasfészkét figyelte, amikor két, az Egyesült Államok jelképét mintázó fehérfejű rétisas támadott rá:

link Forrás

A három áldozat közül az egyik elrepül, egy másik megpróbálja védeni a fészket, így áldozatul esik a nagyobb ragadozónak. De a legérdekesebb a harmadik, ami egyszerűen halottnak tetteti magát, és sértetlenül megússza az összecsapást. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.