Amerikában letartóztattak egy polgármestert, aki metamfetamin akart adni egy rendőrnek, hogy feküdjön le vele

A virginiai Fairfax polgármesterét egy hotelszobában tartóztatták le csütörtökön, amint éppen metamfetamint adott át egy nyomozónak, abban bízva, hogy cserébe a férfi lefekszik vele.

R Scott Silverthorne még júliusban kapta a tippet egy dílertől, hogy egy internetes oldalon keresztül könnyen találhat magának szexpartnereket, ha közben drogot is kínál nekik. Silverthorne elég aktív lehetett, mert ahogy az egyik nyomozó álnéven beregisztrált, a polgármester pár napon belül már meg is találta.

Silverthorne felajánlotta neki, hogy szerez metamfetamint, ha hajlandó lenne dugni vele és az egyik haverjával, amire a nyomozó igent is mondott. Csütörtökön a mcleani Crowne Plaza Hotelben találkoztak, és még mielőtt bármi történhetett volna, a polgármestert abban a pillanatban letartóztatták, ahogy átadta a drogot.

Silverthorne-on kívül a rendőrök elkapták a polgármester két beszállítóját is: a 34 éves Juan Jose Fernandezt és a 21 éves Caustin Lee McLaughlint is. Silverthorne-t egyébként a városában idén májusban választották újra harmadszorra. Tavaly novemberben jelentette be, hogy laphámrákja van. (Guardian)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.