György Péter nem ad többet tanácsot a Liget projektnek

Budapest
2016 augusztus 05., 13:54
comments 98

Bármennyire is értékesek György Péter tanácsai a Liget Projektnek és Baán Lászlónak, most már nem kaphatnak belőlük többet: az ELTE tanára "kiszáll a projektet előkészítő szakmai munkából".

Ugyanis, mint írja, „a szó hagyományos, jogilag rendezett értelmében biztonsági szolgálatoknak nem tekinthető, kriminálisan viselkedő és ténykedő csoportok” tűrhetetlenül léptek fel a liget ellen tüntetőkkel szemben.

Illusztráció
photo_camera György Péter: Ha a kopaszok maradnak, nem kívánok tovább részt venni a Liget Projektben

György Péter már egy éve Baán László tanácsadója, ezért anyagi javadalmazásban is részesült. Ennek mértékéről egyelőre nincsen közzétett adat. (Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.