18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Keveset dugnak a mai fiatalok

meghökkentő tudomány
2016 augusztus 05., 18:57
comments 782
photo_camera Tumblr

KAMU!!!!!!

photo_camera Tumblr 

NEM IGAZ!!!!!!

photo_camera Tumblr

EL NE HIDD!

HAZUDNAK A FIATALOK A TUMBLREN A SZEXUÁLIS ÉLETÜKRŐL!!!!

Két kutató, Jean Twenge a San Diegói Egyetemről és Ryne Sherman a Florida Atlanticról bizonyították ezt be. Tavaly publikálták a kutatás eredményét, amely azzal foglalkozott, hogy

mennyit basznak a fiatalok.

Mindenkitől, aki részt vett a tudományos kutatásban, annyit kérdeztek:

  • 1. A 18. születésnapod óta hány nővel feküdtél le?
  • 2.A 18. születésnapod óta hány férfival feküdtél le?

Az eredményeket elemezték, majd rájöttek:

a mai fiatalok kevesebbet dugnak, mint a szüleik.

Hihetetlen, de ezt a mondatot 44 éves kutatómunka alapozta meg, a kutatás ugyanis már 1972 óta folyik. 1972 óta kérdezgetik ezeket az aktuális huszonévesektől illetve idősebbektől, húszéves korukra visszatekintve.

A 20-24 év közötti válaszadók 44 éven át megmondták, mennyit szexeltek a 18. szülinapjuk óta, és az alábbi, általam készített ábra alapjául szolgáló, forráscikkben megtekinthető érdekes kis adathalmaz rajzolódott ki:

Konklúziók:

  • A mai ötvenévesek sokkal többet dugtak huszonévesen, mint a mai huszonévesek.
  • A dugás a II. világháború huszonéveseinek életében ritka volt, de ezután egyre népszerűbb lett, az ő gyerekeik már sokat dugtak.
  • A mai huszonévesek annyit dugnak, mint utoljára a II. világháború idején élő huszonévesek. Ez elvileg kevés.

De miért van ez?

Lehetséges teóriák:

  1. A „mai fiatalok” nagy része úgy nőtt fel, hogy az iskolában már ment az AIDS-ellenes felvilágosító kampány, így az 1980-as és azutáni születésű gyerekek sokkal elővigyázatosabbak lettek. Ők még mindenre fogékony gyerekek voltak, amikor Magic Johnson és utána még néhány híresség a nyilvánosság előtt vállalta fel, hogy AIDS-es. Simán lehet, hogy a mai fiatalokkal semmi baj sincs, egyszerűen csak előrelátóak, és nem akarnak betegségeket összeszedni.
  2. Manapság sokkal kevesebb a házasság, és elköltözni is nehezebb otthonról, így összességében többen élnek a szüleikkel, mint régebben. Ha pedig otthon egyszerűen és zökkenőmentesen lehetne dugni, nem ilyen képeken nevetnének az Y-Z generáció tagjai:

  3. A felnőttkor küszöbe kitolódott. Az emberek manapság sokkal később vállalnak gyereket, a mai fiatalok így sokkal később kezdik a szexuális életet, de a karrierépítést is. Ez teljesen ellentmond mindennek, amit a mai fiatalokról gondolnak a mai öregek, de a kutatók állítják, hogy van benne valami.

A kutatók elmondják, hogy gyűlölik a Tinderről és a társkeresőkről szóló legendákat, miszerint azok megölik a párkapcsolatokat. De nehéz belekötni abba is, hogy ha személyesen találkozol valakivel, és nem az interneten beszélgetsz vele, sokkal több esélyed van, hogy a vége szex lesz. A mai fiatalok meg ugye elég sok beszélgetést neten bonyolítanak le, megesik, hogy a netflix n chillből sem lesz végül semmi.

Persze vannak fiatalok, akik tindereznek és minden héten mással fekszenek le, de ők igazából csak egy hangos kisebbség ebben az elmagányosodó világban. A mai huszonévesek és az annál fiatalabbaknak a szex egy felnőtt-dolog, nem pedig olyasmi, amit tiltanak, ezért csinálni KELL. (NYMag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.