Lefilmezték a kecskeméti karcolós nénit

bűnügy
2016 augusztus 05., 15:24
comments 252

A kecskeméti rendőrök keresik azt az idős nőt, aki június 19-én reggel kulccsal megkarcolt egy Ford C-Maxot Kecskeméten, a Csalogány utca és a Mikszáth Kálmán körút kereszteződésében.

link Forrás
Nem lehet tudni, hogy pontosan ki ő, miért tette, de a biztonsági kamerák felvételein tisztán látszik, hogy közben ezerszer magabiztosabb volt, mint egy csapat bevodkázott kamasz péntek este. Az autó egy üzlet előtt, félig a járdán állt, amikor az utca túloldaláról odasétált, picit körülnézett, majd a kezében lévő kulcsolt végighúzta az autó bal oldalát. (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.