Pihe-puha péniszpulóvert dobott piacra egy nő

A Vice újságírójának egyik haverja nemrég figyelmébe ajánlotta az Etsy-n kapható, kasmírból készült puha kis tokot, egy új találmányt, amivel a férfiak új dimenzióit ismerhetik meg az önkielégítésnek:

a faszpulóvert.

9 355 forintért meg is lehet venni (Etsy)

Az emberkísérletekről híres újság dolgozója rögtön meg is rendelte a terméket, kipróbálta, és elmondta véleményét.

"Amikor megérkezett a postán, meglepődtem a profi csomagoláson. Az én kis szőrös szeretőm egy Albert Herceges [ez egy péniszpiercing neve] pénisz alakú kartondobozban volt. Volt rajta egy kis Swoon King címke, ami olyanná tette a terméket, mintha luxusmárka kiegészítője lenne, nem pedig egy interneten vásárolt pulóver a farkamnak.

Miután felmentem a Pornhubra, készen álltam, hogy felvegyem a pulcsit. Kiverni a Gyönyör Pulóverben olyan volt, mintha egy Muppet-show szereplő MDMA-val kente volna be a farkad, mielőtt ráült volna"

Susanna Gray, a maszturbációs péniszpulóverek 54 éves készítőjétegy minnesotai Soma Mamagésaként kell elképzelni. Dizájnerként dolgozik, szeret varrni, kötni, és egyszer csinált a férjének egy ujjatlan kesztyűt. Amikor a férfi meglátta a kész kesztyűt, azt mondta: tudod, hol lenne ezt a legkellemesebb hordani?, majd a az ágyékára mutatott, a feleségének meg több se kellett.

Vannak férfiak, akik gyengédebben, vannak, akik durvábban szeretnek maszturbálni, a csodálatos puha pulóver utóbbiaknak nyújtana megoldást az alkotó szerint.

"Imádom, hogy puha és aranyos, és pont úgy kell elkezdeni, mint egy pulóvert. Egyszerűen tökéletes"

- mondja, miközben még mindig egy faszpulóverről beszél.