Szász Emese okos vívással, nagyon simán jutott a legjobb 16 közé

sport
2016 augusztus 06., 13:00
comments 31

Meglepetések sora előzte meg Szász Emese asszóját a női párbajtőrversenyen, kiesett a regnáló világbajnok, az Európa-bajnok, az olimpiai negyedik, ráadásul mind Szász Emese ágáról. Szász a 16 között a 2013-as világbajnokság megpeletésgyőztese, a mindössze 24 éves észt Julija Bjeljajeva ellen kezdett.

Bjeljajeva egy perc után 4:1-re vezetett, ez párbajtőrben hatalmas előny, de Szász nem bizonytalanodott el, 37 másodperccel az első három perc vége előtt fordított, 6:5. A második három percben tovább növelte az előnyét, 10:7-nél a zsűri passzívnak látta az asszót, ezért bő egy perccel a vége előtt leintette a második három percet. A végén Bjeljajevának már rohannia kellett, Szász 15:11-re nyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.