Világtalálkozót rendeznek kuvaszoknak és kuvaszosoknak

ÁLLAT
2016 augusztus 06., 09:01

Augusztus 12. és 15. között a Magyar Kufasz Fajtagondozó egyesület világtalálkozót rendez kuvaszoknak és kuvaszosoknak a Hortobágyon. A rendezvény célja, hogy a különböző országok megoszthassák egymással tapasztalataikat a tenyésztésről, problémákról, az alapvetően nyájőrző kutya 21. századi szerepéről Nyugat-Európában.

Lesz kuvaszszépségverseny is, ahol a viselkedés is pontozva lesz, de úgyis mindenki tudja, mi az ilyen állatos találkozók értelme: a kuvaszok nagyon aranyosak, ők a magyar Shiba Inuk, egyszerűen mindenki szereti őket, jó őket látni egy rakáson. (MTI)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.