Egy hónap alatt 200 millió dollárt hozott a Pokemon Go

Játék
2016 augusztus 08., 08:32
comments 41

A július 7-én elstartolt Pokemon Go-őrület meghozta a gyümölcsét: a San Franciscó-i központú gyártó, a Niantic több mint 200 millió dolláros globális nettó árbevételt ért el vele – legalábbis a Sensor Tower appfejlesztő platform becslései szerint.

A Pokemon Go-mánia mostanra kicsit alábbhagyott, de így is a legnépszerűbb ingyenes játék az Apple App Store-ban, és most debütált Szingapúrban meg néhány másik ázsiai és óceániai piacon, de Kínában továbbra sem elérhető, és valószínűleg nem is lesz, mert ott korlátozzák a mobil GPS-adatokat, amik elengedhetetlenek az augmented reality-technológiájú játékhoz. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.