Hosszú: Ez már lutri, az első és a nyolcadik hely között bármi lehet

sport
2016 augusztus 08., 04:50
comments 32

Kathleen Baker 58.84-es ideje után, Hosszú Katinka a második legjobb idővel, 58.94-es eredménnyel, jutott a női 100 méteres hát döntőjébe a riói olimpián. Az elődöntő után mégis elégedetlenségéről beszélt a magyar sportoló.

„Szerettem volna jobban úszni, de szerintem most az egész mezőny lassabban úszott, főleg ahhoz képest, amit Londonban ment a középdöntőben. Sok mindent elrontottam, remélem, rendesen össze tudom rakni az úszást holnapra,"

mondta Hosszú, aki saját bevallása szerint reggel teljesen szétszórtan, majd délután sikerült már koncentrálnia, de még akkor is hibázott, írja a Nemzeti Sport.

"Van mit javítani – forduló, kidelfinezés, rajt, ilyesmi. Remélem, hogy még van benne! Ez már lutri, az első és a nyolcadik hely között bármi lehet,"

tette hozzá.

photo_camera Michael Kappeler/dpa

A női 400 vegyes olimpiai bajnoka újságírónak elmondta még, hogy mivel nem sprinter, már annak is nagyon örül, hogy bejutott egy száz méteres döntőbe.

"Ez azért egy teljesen más szakma, mint a négyszáz vegyes, és mi arra készültünk. Az már nagyon jó, hogy döntőt úszok, a száz lutri, most is lehetett látni, hogy a benyúláson, századokon múlt az egész – ezért is mondom, hogy tényleg, első és nyolcadik között bármi lehet."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.