Szász Emese: Mikor felébredtem, nem voltam biztos benne, hogy mindez megtörtént, meg kellett nézzem az aranyérmemet

sport
2016 augusztus 08., 04:34

A riói olimpia első magyar aranyérmese, Szász Emese még el sem hiszi, hogy győzni tudott. A harminchárom éves vívó a londoni játékokon az első körben esett ki, majd a visszavonulását fontolgatta. A Népszabadságnak elárulta, hogy még nehezen hiszi el olimpiai győzelmét.

"Barátkozom a gondolattal. Kétszer egy órát tudtam aludni. Amikor felébredtem, nem voltam biztos benne, hogy mindez megtörtént, ezért gyorsan megnéztem az aranyérmet, és a telefonomban az üzeneteket,"

mondta Szász, aki elárulta, hogy csak szolidan ünnepeltek.

"A csapatirodán koccintottunk, majd megnéztük Hosszú Katinka fantasztikus úszását."

Nem volt vesztenivalója, ezzel indokolja Szász Emese, hogy képes volt felállni és megfordítani az olimpiai döntő eredményét.

"Akkor sem idegeskedtem, amikor Fiamingo négy tussal vezetett. Nem én voltam a döntő esélyese, az olasz lány ellen erősen negatív a mérlegem, még nagyon régen sikerült egyszer legyőznöm."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.