Magabiztos győzelemmel kezdtek a női pólósok

sport
2016 augusztus 09., 13:15
comments 44
MTI Fotó: Illyés Tibor
photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

A magyar válogatott első meccsén Kínával játszott. A kínaiak a harmadik negyed feléig tartották magukat, onnantól viszont a magyarok kicsit meghúzták, és végül 13:11-re nyertek. Szemben a férfiakkal, a magyar nőkön érződött a magabiztosság. Elvilek a kínaiak a legkönnyebb ellenfelek a csoportban, amelyben az amerikaiakkal és a spanyolokkal is játszanunk kell, de ettől még tény, hogy úgy kezdtük az olimpiai tornát, ahogy egy olimpiai tornát kezdeni kell.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.