Hosszú Katinka úgy készült, hogy a rosszabb formájában is ő legyen az első

sport
2016 augusztus 10., 04:03
comments 76

„Ez a mai nem volt a legjobb, rengeteg mindent elrontottam, de azért versenyeztem folyamatosan, hogy ha még nem is vagyok a legjobb formában, akkor is én érintsem meg elsőnek a falat”

-nyilatkozta Hosszú Katinka a harmadik aranyérme megszerzése után, amit 2:06.58 perces olimpiai rekorddal szerzett meg 200 méter vegyesen.Fotó: MTI/Illyés TiborArról, hogy Cseh László 200 méter pillangón csak hetedik lett a keddi döntőben, Hosszú azt mondta:

„Annak ellenére, hogy nem sikerült ma neki, fantasztikus úszó. Talán elkövette azt a hibát, amit én négy évvel ezelőtt Londonban, hogy túl sokat gondolt az aranyéremre.”

Hosszú korábban 400 méter vegyesen óriási világcsúccsal győzött, majd 100 méter háton minden idők második leggyorsabb úszásával nyert. Három aranyat olimpián, magyar színekben a legutóbb Egerszegi Krisztina tudott nyerni, még 1992-ben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.