László az anyjával ment Kispestre Ginát venni

Egy tiszafüredi férfi és 60 éves édesanyja hétfő délután a kispesti Vas Gereben utcában álltak meg autójukkal, amikor egy másik kocsi leparkolt melléjük R. Mária, és az egyik csomagtartóból a másikba egy flakont tettek át.

Fotó: police.hu

A rendőrök pár perccel később igazoltatták B. Lászlót és P. Katalint. Autójuk utasterét és csomagtartóját átvizsgálva flakonokban összesen 12 liter, valamint egy üvegcsében további 15 milliliter színtelen, kábító hatású folyadékot – valószínűleg - Ginát találtak.

A kispesti nyomozók néhány órával később a XIX. kerületi, Kossuth utcai háza előtt elfogták R. Máriát és élettársát. A nőnél a házkutatáskor két liter, B. Lászlótól vásárolt Ginát, 1,72 gramm kokaint, valamint két gázriasztó fegyvert foglaltak le.

Gyanúsítotti kihallgatásuk után a rendőrök B. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A másik három személy szabadlábon védekezik. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.