László az anyjával ment Kispestre Ginát venni

bűnügy
2016 augusztus 10., 07:46
comments 80

Egy tiszafüredi férfi és 60 éves édesanyja hétfő délután a kispesti Vas Gereben utcában álltak meg autójukkal, amikor egy másik kocsi leparkolt melléjük R. Mária, és az egyik csomagtartóból a másikba egy flakont tettek át.Fotó: police.huA rendőrök pár perccel később igazoltatták B. Lászlót és P. Katalint. Autójuk utasterét és csomagtartóját átvizsgálva flakonokban összesen 12 liter, valamint egy üvegcsében további 15 milliliter színtelen, kábító hatású folyadékot – valószínűleg - Ginát találtak.

A kispesti nyomozók néhány órával később a XIX. kerületi, Kossuth utcai háza előtt elfogták R. Máriát és élettársát. A nőnél a házkutatáskor két liter, B. Lászlótól vásárolt Ginát, 1,72 gramm kokaint, valamint két gázriasztó fegyvert foglaltak le.

Gyanúsítotti kihallgatásuk után a rendőrök B. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A másik három személy szabadlábon védekezik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.