20 ezren akartak bejutni Placido Domingo ingyenes koncertjére, de csak 12 ezer ember fért be

fesztivál
2016 augusztus 11., 06:21
comments 199

Szerda este fellépett Budapesten a legendás tenor, akinek a koncertje eredetileg a Müpában lett volna, de a túl nagy érdeklődés és a rossz időjárás miatt a Papp László Budapest Sportaréna lett az új helyszín. Az ingyenes koncertet 20:30-ra hirdették meg, a kapunyitást 19:00 órára. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történt, a látogatók a bejáratoknál helyre szóló belépőt kaptak.

Csakhogy kiderült, nagy az igény az ingyenes Domingóra, mert a 12 ezer férőhelyes rendezvényre 20 ezren akartak bejutni. Az emberek hosszú, tömött sorban álltak a szakadó esőben, de jó részük hiába, mert egy ponton bejelentették, hogy megtelt az épület. Egyesek azért panaszkodtak, hogy van jegyük az eseményre, de nem férnek oda a kapuhoz. A 168 Óra erről, a tömegnyomorról, a lökdösődésekről és a veszekedésekről készített videót, amiben az elázott, csalódott, káromkodó kint rekedt emberek panaszai is jól hallhatók.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.