20 ezren akartak bejutni Placido Domingo ingyenes koncertjére, de csak 12 ezer ember fért be

fesztivál
2016 augusztus 11., 6:21
comments 199

Szerda este fellépett Budapesten a legendás tenor, akinek a koncertje eredetileg a Müpában lett volna, de a túl nagy érdeklődés és a rossz időjárás miatt a Papp László Budapest Sportaréna lett az új helyszín. Az ingyenes koncertet 20:30-ra hirdették meg, a kapunyitást 19:00 órára. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történt, a látogatók a bejáratoknál helyre szóló belépőt kaptak.

Csakhogy kiderült, nagy az igény az ingyenes Domingóra, mert a 12 ezer férőhelyes rendezvényre 20 ezren akartak bejutni. Az emberek hosszú, tömött sorban álltak a szakadó esőben, de jó részük hiába, mert egy ponton bejelentették, hogy megtelt az épület. Egyesek azért panaszkodtak, hogy van jegyük az eseményre, de nem férnek oda a kapuhoz. A 168 Óra erről, a tömegnyomorról, a lökdösődésekről és a veszekedésekről készített videót, amiben az elázott, csalódott, káromkodó kint rekedt emberek panaszai is jól hallhatók.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt