Jó reggelt! Vége van már azoknak a nyári napoknak

időjárás
2016 augusztus 11., 03:55
comments 17

amikor szikrázó napsütésben jöhettem be hajnal hatra kinyitni a boltot. Ma már épphogy felkelt a nap, mire beértem. Így máris csípősebbnek tűnt az a 12-23 fok, ami van éppen. Hőérzetemet nagyban befolyásolta a felhőzet, ami az előrejelzések szerint délelőtt még ki fog tartani, hogy aztán délután nyugat felől határozottan csökkenni kezdjen. Ezzel párhuzamosan keleten, az Ózd-Túrkeve vonalon viharzóna alakuljon ki, itt szorványosan záporok-zivatarok is kialakulhatnak, másutt nem igen kell számítani csapadékra. Ma kifejezetten hűvös lesz, 20 fok körüli csúcshőmérséklettel. (Via Met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.