A srác, aki 6 másodperc alatt jobb show-t csinált Rihannánál

fesztivál
2016 augusztus 12., 09:58
comments 168

A TV2 csütörtök délután, a Parov Stellar-koncert alatt a Sziget VIP-ben készített rövid interjút Zimány Lindával. De nem is ő volt a lényeg, és még csak nem is a mögötte beszélgető Kedves Ferenc és Schmuck Andor volt a fontos.

Hanem az a 6 másodperc történelem, ami elsöpörte a rekordnézettségű Rihanna-koncertet is.

link Forrás

Az azóta rossz útra tért Twizzy Twist óta nem láttunk ilyen profin kivitelezett nyugati, sőt nyugat-amerikai kodeines lötyögést:

link Forrás

És mielőtt megkérdezné bárki: igen, itt is hibátlanul működik a
.
link Forrás

Schmuck Andor viszont lemaradt a Sziget legnagyobb műsoráról, pedig ott volt a show epicentrumában. Pumped Gabo meg még csak a közelben sem volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.