Csak azért vert szét egy buszmegállót, hogy börtönbe zárják, mert szerinte ott semmit sem kell csinálni

A 21 éves B.G. még július 16-án hajnalban vágott egy fémkukát az ajkai buszmegálló üvegajtajához. Az már a térfigyelő kamerák felvételén is látszik, hogy menekülés helyett csak unottan elcammogott a helyszínről. Amikor a kiérkező rendőrök nem sokkal később elfogták a B.G. azzal magyarázta az egészet, hogy börtönbe szeretne kerülni, mert ott szerinte nem kell semmit csinálni.

A férfi ezután sem adta fel. Július 27-én újabb eljárás indult ellen, mert Ajka-Padragkút belterületén feltört egy parkoló autót, hogy abból valami értékeset lopjon el. G-nek ez sem jött össze, végül nem vitt el semmit, de ezért az uutó utasterében kitépte a kábeleket a helyéről, ráadásul még a visszapillantó tükröt letörte, aminek következtében a szélvédő is megrepedt.

Fotó: police.hu

Mindezek mellett a halimbai férfival szemben jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt szabálysértési eljárás is indult.

Most G. ellen garázdaság, rongálás, lopás kísérlete miatt nyomoztak, nemrég pedig kezdeményezték a bíróság elé állítását. (police.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.