Magyarul is megköszönte a szurkolást a román olimpiai bajnok

sport
2016 augusztus 12., 21:38
comments 106

Péntek hajnalban a román női párbajtőrcsapat megszerezte Románia első aranyérmét a riói olimpián. Nagy meccs volt, aminek papíron a vesztes kínaiak voltak az esélyesei, de a román csapat az elejétől fogva kézben tartotta a meccset, végül fölényesen nyert.

A szatmári Simona Pop az oroszok elleni elődöntőben vívta a legnagyobbat, húsz tust is szerzett. A győzelem után pedig két nyelven is köszönetet mondott a szurkolóknak küldött képüzenetében.

link Forrás

Szatmár amúgy most már többségében románok lakta város, de a polgármestere, Kereskényi Gábor magyar. Ő máris kezdeményezte, hogy Popot avassák a város díszpolgárává. (Via Friss újság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.