Természetesen kapott lakást az V. kerületi önkormányzatól Rogán feltalálótársa is

Rogán 'Leonardo da Vinci' Antal most azért került a hírekbe, mert kiderült, hogy a neve szerepel egy elektronikus aláírási szabadalom tulajdonosai között. Ezt a szabadalmat pedig több cég, például a Magyar Telekom is megvette a közelmúltban.

A szabadalmat 3 ember jegyzi: Rogán Antal, Csík Balázs és Lengyel Csaba. Csík és Lengyel pedig az offshore-gyanús Hunguard Zrt. két tulajdonosa. A Hunguard 2012 óta a jelentős fideszes hátszélnek köszönhetően nagyot erősödött, a rezsicsökkentés idején ugyanis valamiért csak a Hunguard felelt meg a közműcégek auditáláshoz szükséges követelményeknek, ezért sokáig monopolhelyzetben volt a piacon.

Most kiderült az is, hogy Csík Balázsnak 2012-ben megelőlegezett egy nyolcvankét négyzetméteres, V. kerületi lakást a Rogán-vezette önkormányzat. Csík már ekkor is a Hunguard vezetője volt, és valószínűleg nem nagyon kellett a fogához vernie a garast, a Veres Pálné utcai lakást mégis úgy vette meg, hogy

az önkormányzat adott hitelt neki, hogy megvehesse az önkormányzattól a lakást.

Legalábbis erről árulkodik az V. kerületi önkormányzat 11,6 millió forintos jelzálogjoga az ingatlanon. A Magyar Nemzet kérdezte az önkormányzatot, hogy az önkormányzati jelzálogon túl mennyi volt az önerő, amit Csík befizetett, de erre nem kaptak választ. (Magyar Nemzet)