"Hosszú erősíti a magyar csapatot, és lendületet is adott a többieknek"

sport
2016 augusztus 13., 19:40
comments 115

A Magyar Olimpiai Bizottság honlapján értékeli a csapat teljesítményét az olimpia félidejében Borkai Zsolt.

"Egyértelműen a világ legjobb női sportolói között van, ezt ki kell jelentenünk. Erősíti a magyar csapatot, és lendületet is adott a többieknek,"

mondta Hosszú Katinka szerepléséről a MOB elnöke, aki szerint már akkor is emelt fővel térhetne haza, ha most lenne vége az olimpiának, de

"szerintem még több éremmel, még több helyezéssel és sikerrel utazunk majd haza Rióból. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jó rajtot vettünk, és bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz. Számos sportág van még, ahol esélyesek vagyunk, jó eredményt tudunk elérni, és biztos vagyok benne, hogy a lányok és fiúk ki fognak tenni magukért."

Richard Heathcote/Getty Images
photo_camera Richard Heathcote/Getty Images

Borkai hozzátette, hogy a jó szereplés nem csak a magyar sport presztízsét, hanem a 2024-es budapesti olimpiai pályázat sikerét is növelheti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.