Rászokott a nyuszi a fűre, el is vezette a rendőröket az illegális ültetvényhez

Tbg
bűnügy
2016 augusztus 13., 11:08

Pinpon a nyuszi egy kislánnyal élt a perui Huaruában, ám időnként elkódorgott. A gazdája egyszer utánasettenkedett, és azt látta, hogy a nyuszi egy, a házukkal szomszédos telken marihuánát fogyaszt nagy lelkesen.

A kislány szólt a szüleinek, aki a rendőröknek, így az ültetvényt megsemmisítették. Helyi hírek szerint a nyúl ezután eltűnt egy időre - feltehetően azért, hogy újabb lelőhelyre bukkanjon – ám végül kijózanodva a csavargásból és a könnyűdrogokból, újra hazatalált.

Fene tudja, hogy mit gondol erről az egészről Pinpon, mindenesetre óriási mém lett belőle a spanyolajkú interneten. (Newser)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.