A nap közvetítése: a táv feléig baromira nem tudta senki sem, hogy áll Risztov Éva és Olasz Anna a nyíltvízi úszásban

sport
2016 augusztus 15., 13:37
comments 71

Az Indexen az van címben, hogy olasz vezet, a gép nem ír ki semmit, a kommentátor arról beszél, hogy Risztov vezet (bár ő sem tudja, segítséget kér), a képen nem lehet látni semmit. Tökéletes látványsport!

Kasnyik riporternél senki sem foglalta össze találóbban a 10 kilométeres női távúszás közvetítésének első felét. Hiába reménykedett abban olimpiai felelősünk, Bede riporter, hogy

Remélem lassítják majd több kamerával az első trópusi gombafertőzést,

a közvetítésben eddig ilyemit sajnos nem láthattunk, hiába mocskos a víz. Mást se nagyon láthattunk igazság szerint. Csak fröcskölést.

Aztán, féltávnál összeállt a kép, Risztov és Olasz akkortájban a mezőny legelén álltak, aztán robbantott egy holland és minden szétesett, de még egy csomó van hátra, itt lehet becsatlakozni online!

Update: Persze továbbra is az a helyzet, hogy miközben az élő tévés közvetítés szerint Risztov a 7,5 kilométeres bójánál az ötödik, a profi úszókövető rendszer a 13. helyre tette.

Update 2.: Félrenéztem ez utóbbit, a táv háromnegyedénél valójában már jól működött a hivatalos olimpiai rendszer és az ötödik helyen jelezte Risztovot, csak rossz fület nyitottam meg.

Risztov a hajrára sajnos erősen visszaesett, már az is bravúr lenne, ha a tágan értelmezett élmezőnyben végezne.

Update 3: a címvédő, sokáig az élbolyban haladó Risztov Éva a 14., Olasz Anna a 15. lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.