Az E-MSZP újrafogalmazta a világ egyik leghíresebb drogos magazinborítóját

INTERNET
2016 augusztus 16., 08:18
comments 165

Igen erős, úgynevezett "vágod, fiatalos" típusú fotóval próbálta megszólítani a fiatal választók körében különösen népszerűtlen MSZP az áhított célcsoportot a Facebookon. A párt két emblematikus arca, vagyis Molnár "Szeletelő" Gyula elnök és Horváth "Én Tényleg Üvegbúrát Ígértem a Városliget Fölé, Van-e Ennél Kábósabb Ötlet" Csaba fővárosi frakcióvezető az ismert SZIGET-felirat előtt fotózkodtak egyet. Úgy, hogy a cseles spin doctorok egy, a bulizásban láthatólag teljesen megkészült lányt akasztottak ez E betűre.

Bulizásban láthatólag teljesen megkészült figura egy túlmérezetett E-betűn?

Mintha nem először látnék ilyent!

Valami derengeni kezdett. A műfajból eredően persze csak igen halaványan. Aztán rájöttem, mire is utalgat itt a Progresszív Bulierő.

A brit New Musical Express popmagazin egyik legendás, Nagy-Britanniában egy korszak és egy életérzés elindítójának tartott, 1990-es borítófotóján Shaun Ryder, a Happy Mondays nevű együttes partikirály énekese egy hatalmas E-betűre mászik föl egy Barcelona-közeli hotel tetején. A képet Kevin Cummings lőtte, és a 90-es évek egyik fontos popkulturális ikonjának számít.

Egészséges életmódot élő olvasóink kedvéért: az "E" a vigyorgós táncőrületet kiváltó extasy drog egyik angol beceneve, a legendásan önpusztító Ryder pedig azt jelentette az extasyval bulizó partikultúrának, mint mondjuk Keresztelő Szent János a katolicizmusnak.

Erős nyitólépés az új MSZP-elnöktől, befeszült állkapocsizommal, de rendületlenül mosolyogva várjuk a folytatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.