Egy férfi úszóbajnokra itta magát, aztán még ő volt megsértődve, amikor ki akarták menteni a Balatonból

Kedden reggel szóltak a siófoki vízirendőröknek, hogy menjenek a Stefánia Kikötőhöz, mert egy részeg férfi önveszélyes állapotban, de annál elszántabban tempózik a tó közepe felé. A rendőrök a parttól 600 méterre érték utol a férfit, aki fel volt háborodva, amiért ki akarják menteni, ezért az adatait sem volt hajlandó megmondani és a hajóba sem szállt be.

Az összefüggéstelenül beszélő úszó végül belekapaszkodott a neki bedobott mentőgyűrűbe, de mikor a hajó közelíteni kezdett hozzá, kiabálni kezdett, hogy fél, és elengedte a mentőövet, majd befelé kezdett úszni a Balaton közepe felé.

Fotó: police.hu

A rendőrök ezután kötéllel próbálták kihúzni az elszánt férfit, de azt folyton elengedte, és nem volt hajlandó együttműködni.

Végül egy másik szolgálati kishajóval a helyszínre vitték az egyik családtagját, akinek nagy nehezen sikerült meggyőznie, hogy ne legyen hülye, és másszon be szépen a hajóba. A 30 éves férfit a parton a mentőszolgálat munkatársaira bízták. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.