Szánalmas: megszűnt a szanalmas.hu

INTERNET
2016 augusztus 17., 11:22
comments 148

Ez a – talán egy korai Belga-idézetből meg egy univerzális kommentből álló – két sor olvasható most a legendás szanalmas.hu-n, amit a jelek felőrölt az idő vasfoga:

„örökre befejeztem, na szevasztok
voltmár()”

A 2002-ben indult oldal 2005-re Magyarország legnagyobb közösségi blogja lett, tele vicces képekkel, videókkal és mémekkel. Az alapító adminisztrátor, Bateman az Indexnek azzal magyarázta a megszűnést, hogy egyszerűen besokallt, és az utóbbi időben egyébként is kevés ideje volt a szerkesztésre. Úgy tűnik, nem bírta az iramot a Facebook-korszakban. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.