Több kölyökkutyát is ellopott és halálra drogozott egy 17 éves várpalotai lány

bűnügy
2016 augusztus 18., 06:21
comments 368

Több rendőrségi ügye és rejtélyes eltűnése volt már a 17 éves V.-nek, aki a várpalotaiak szerint vadászott az állatokra. Legutóbb egy kölyökkutyát drogozott be, a vergődő állathoz állatvédők hívtak orvost, aki már nem tudta megmenteni, elaltatta a szenvedő állatot.

A Blikk szerint a haldokló állatot egy 17 éves lány vitte be a helyi menhelyre azzal, hogy elgázolta az autó, de a cikkből nem derül ki, hogy a lány V. volt-e, vagy hogy tényleg elütötték-e a kutyát.

A lap szerint V. „egy drogos bandában tengődik a város szélén”, és „minden este őrjöngenek, vandálkodnak, retteg tőlük egész Várpalota”. Úgy tudják, a korábbi években már több kölyökkutyát ellopott már és bedrogozott.

A rendőrség hivatalból megtette a feljelentést, a kutya igazi gazdája is jelentkezett a hatóságoknál – írja a Blikk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.