Schmidt Mária: Bayer Zsolt egy keresztes lovag, aki nem engedi, hogy a józan eszünket elveszítsük

POLITIKA
2016 augusztus 19., 15:39

Az '56-os emlékévért felelős kormánybiztos, Schmidt Mária a Facebookon gratulált a kurvaanyázásból hatalmas karriert építő publicista-bloggernek, Bayer Zsoltnak, aki, mint tegnap megírtuk, horogkereszt helyett valamiért lovagkeresztet vehetett át a Magyar Államot képviselő Lázár János miniszterelnökminisztertől.

Mint írja, „lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük!

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.