Schmidt Mária: Bayer Zsolt egy keresztes lovag, aki nem engedi, hogy a józan eszünket elveszítsük

POLITIKA
2016 augusztus 19., 15:39
comments 303

Az '56-os emlékévért felelős kormánybiztos, Schmidt Mária a Facebookon gratulált a kurvaanyázásból hatalmas karriert építő publicista-bloggernek, Bayer Zsoltnak, aki, mint tegnap megírtuk, horogkereszt helyett valamiért lovagkeresztet vehetett át a Magyar Államot képviselő Lázár János miniszterelnökminisztertől.

Mint írja, „lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.