Dzsudzsák nincs a legnagyobb formában, de az Emirátusokban így is imádják

futball
2016 augusztus 20., 10:57
comments 155

Az arab emírségekbeli al-Vahdához igazolt magyar csapatkapitány először lépett pályára új csapatával az al-Nahda ellen.A Nemzeti Sport szerint Dzsudzsák nem volt százszázalékos állapotban, még dolgoznia kell azon, hogy csúcsformába kerüljön, de az al-Vahda így is 3–1-re hozta a felkészülési meccset.

link Forrás

Ugyanakkor Dzsudzsának a későbbiekben még nagy motivációt adhat az a kitörő lelkesedés és szeretet, amivel a csapat rajongói fogadták néhány napja:

link Forrás

link Forrás

Dzsudzsák 100 százalékos teljesítményt ígért a szurkolóknak:

link Forrás
link Forrás
link Forrás


link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.