Elvonul a teknő, beúszik a napsütés

időjárás
2016 augusztus 20., 05:12
comments 115

Miután nyugatról, kelet felé egy gyengülő rövidhullámú teknő átvonult felettünk, még egy magassági gerinc is behúzódik fölénk, így kevesebb lesz a felhő, eső meg alig, tényleg államalapításra alkalmas napra számíthatunk. Csapadék az ország nagy részén nem lesz, legfeljebb a délutáni órákban a Dunától keletre alakulhatnak ki elvétve rövid zápor. A délkeleti szél csak kissé élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható, késő este 19, 24 fok valószínű. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.