Bocs, Gandalf nem vállal esküvőket

KULTÚRA
2016 augusztus 21., 11:42
comments 62
Sir Ian Mckellen a 19. Sanghaji Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén 2016. június 11-én.
photo_camera Sir Ian Mckellen a 19. Sanghaji Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén 2016. június 11-én. Visual China/Getty Images

Egymillió fontos - ~360 millió forintos - ajánlatot utasított vissza még 2013-ban Sir Ian Mckellen, a Gandalf szerepét is eljátszó világhírű brit színész. Mckellent a Napster-alapító Facebook-milliárdos, a közösségi szájtot menedzselő cég első elnöke, Sean Parker kérte fel arra, hogy

több millió fontból szervezett, Gyűrűk ura tematikájú lakodalmán Gandalfnak öltözve adja össze énekes menyasszonyával, Alexandra Lenasszal.

Pedig addigra Mckellennek minden szükséges papírja megvolt, mert abban az évben egyszer már esketett: a Star Trekkel és az X-men sorozattal szupersztárrá lett másik brit színészóriás, Patrick Stewart polgári esküvőjén ő adta össze a házasulókat.

De míg Stewart nem kért tőle hülyeségeket, Patrick ragaszkodott volna a Gandalf-jelmezhez.

"Így hát azt mondtam, bocs, Gandalf nem vállal esküvőket" - mesélte a Mirrornak Mckellen.

Bár a Mirror értesülései szerint Mckellent egy Parkerral közös barátjuk kereste meg a milliárdos ajánlatával, a színész állítja, hogy fogalma sincs, kit utasított vissza. "Nagyon gazdag ember volt, ennyit tudok" - mondta a Mirrornak, ami kereste Parkert is, de még nem kapott választ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.