Börtönében hunyt el a Back Street Boyst elindító sztárproducer

külföld
2016 augusztus 21., 12:07
comments 78

Augusztus 19-én, pénteken börtönében elhunyt Lou Pearlman amerikai sztárproducer, akinek a 90-es évek két nagy fiúbandáját, a Back Street Boyst és az 'NSyncet is köszönhetjük.

Pearlmant 2008-ban sikkasztás miatt 25 év börtönre büntették, mert két évtized alatt több mint 300 millió dollárt csalt ki kisbefektetőkből és bankoktól. Több százan nyújtottak be ellene keresetet, köztük a Backstreet Boys is.

A halálhírt közlő Orlando Sentinel a szövetségi fegyházi adatbázisra hivatkozva számolt be Pearlman haláláról, aminek az okát egyelőre nem tudni.

Az `NSync együttes egykori énekese, Lance Bass egy szombati Twitter-bejegyzésben azt írta: "Pearlman talán nem volt egyenes üzletember, de az ő hatása nélkül ma nem csinálhatnám azt, amit szeretek. Nyugodj békében Lou."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.