Bayer: „És akkor mi van?”

2016 augusztus 23., kedd 4:37
289

A példaértékű újságírói tevékenységéért kitüntetett publicista a Népszabadságnak beszélt arról, hogy meg sem fordult a fejében, hogy a tiltakozások hatására visszaadja a lovagkeresztjét. Ahogy mondta: „semmilyen körülmények között”.

„ Gondoltam rá, hogy majd biztos lesznek, akik kiakadnak. Különösebb meglepetés nem ért. Nagyjából a névsort is el tudtam volna sorolni előre”

- jegyezte meg Bayer azzal kapcsolatban, hogy már több tucat korábbi kitüntetett küldte vissza az állami kitüntetéseit a köztársasági elnöknek.

Értetlenül állt a felvetés előtt, miszerint nem biztos, hogy az állami elismerés összefér azzal, hogy korábban még a Médiatanács is gyűlöletkeltőnek, kirekesztőnek találta a cikkeit:

„Hogy jön ez a kitüntetésemhez? Miért kéne nekem ezért lemondani a kitüntetésemről? Nem is értem. A Médiatanács kirekesztőnek találta az írásomat. Sag schon! És akkor mi van?”

A fideszes publicista egyébként teljesen biztos abban, hogy nem kap olyan megkeresést, mint 2013-ban Szaniszló Ferenc konteókirály, akit Balaog Zoltán megkért, adja vissza a Táncsics-díját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt