Égig érő kannabiszt találtak a rendőrök Nógrádban

2016 augusztus 23., kedd 7:00
94

A pásztói rendőrök egy vadkenderbokrot vettek észre Cs. Krisztián mátraszőlősi házában, amit nehéz lett volna nem észrevenni, hiszen augusztus 19-re már 2,5 méter magasra nőtt.Wow - Fotó: police.huA police.hu szerint a 33 éves férfinél „a növény fejlődését elősegítő tápanyagokat és eszközöket” is találtak, ami megmagyarázza, miért volt magasabb a bokor, mint a melléképület.Krisztián azt mondta, a növényt idén áprilisban kezdte gondozgatni fészer mellett. A végrehajtott kábítószer-gyorsteszt a lefoglalt és vizsgált növényi mintára pozitív jelzést adott.Elfogása után Cs. Krisztián mindent elismert. Ellene a Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás miatt indított eljárást.

UPDATE: Ahogy felháborodott olvasóink teljesen jogosan megjegyezték, hibáztam, amikor a rendőrsegi közleményből kritika nélkül átvettem a vadkender(Cannabis spontanea) megnevezést, hiszen az legfeljebb az út mentén nő, de betépni nem lehet tőle. Sajnos a police.hu nem nevezi meg, mit találtak pontosan a mátraszőlősi kertben, de az abból kiindulva, hogy Krisztiánt bevitték, valószínű, hogy indiai kender(Cannabis indica) lehetett az. Minden érintettől elnézést kérek!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt