Kalauzt vertek Bánhidánál

bűnügy
2016 augusztus 23., 06:24
comments 108
photo_camera Őt gyanúsítja és keresi a rendőrség. Foto: police.hu
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt
folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság, miután egy férfi még június 30-án, este 9 óra tájékán a Tatabánya-Oroszlány között közlekedő személyvonaton megverte a kalauzt.

Az eset a bánhidai megállóhely peronjánál történt, amikor a vonat épp várakozott. A felek előbb összeszólalkoztak, aztán következtek az ütések.

Az elkövetőt rögzítették az állomáson működő biztonsági kamerák, aki felismeri a fenti férfit, annak jelentkezését várják a rendőrségen és a központi segélyhívók telefonszámokon. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.