Tolvajlási rekord: bácsalmási Norbert fél nap alatt négy helyről lopott

bűnügy
2016 augusztus 23., 11:04
photo_camera Zsákmányok I. Foto: police.hu
Nyomoz a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály Sz. Norbert 26 éves bácsalmási lakos ellen, aki augusztus 22-én, azaz vasárnap 3 óra tájékán betért egy bácsalmási záratlan ingatlanba és lopni kezdett. Vitt mindent, amit talált: a magával vitt táskába került mobiltelefon, karóra, dohány, cigitartó és bőröv is.

Több tízezer forint készpénzre is pályázott, de elszámolta magát: időközben hazatért a tulajdonos, aki feltartóztatta, amíg a rendőrök kiérkeztek.

Kihallgatását követően, Norbertet szabadlábon hagyták, de nem bírt magával, és még aznap reggel - egy másik bácsalmási ház ablakpárkányáról - ellopott egy másik mobilt is. Ismét lebukott, a rendőrök megint elfogták.

Időközben a hatóságot arról is tájékoztatták, hogy előző, azaz szombat este is történt két lopás a környéken: egy társasház udvárából két lekötött biciklit, egy másik társasáház előtt parkoló autóból pedig autós rádiót loptak el ismeretlenek.

A nyomok arra utalnak, hogy szombaton is Norbert lendült akcióba, akinek most indítványozták előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.