18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem érti a kommentelők felháborodását az új-zélandi apa, aki a gőzölgő szarvasszívet rágcsáló kislányáról tett ki egy képet

életmód
2016 augusztus 24., 19:59
comments 527

Rengetegen kiakadtak arra az új-zélandi apára, aki egy vadászattal foglalkozó csoportban (NZ Woman Hunters) megosztott egy képet arról, ahogy a kislánya az első elejtett szarvasa szívét rágcsálja.

Büszke apa vagyok.. Nézzétek az én kis rózsaszín nindzsahercegnőmet az első szarvasával.[...] Aztán még ki is harapott egy darabot a meleg, reszkető szívéből. Hajrá, Chloe!!

A poszt után szinte felrobbant a NZ Woman Hunters csoport, Johny képei majdnem 20 ezer megosztást kaptak. A kommentelők nagy része nekiesett a férfinak, mert szerintük megetetni egy kislánnyal egy frissen elejtett állat még gőzölgő, nyers szívét finoman szólva is szadista dolog, amit csak pszichopaták csinálnak.

Persze voltak, akik megvédték Johny-t. Szerintük a képeken jól látszik, hogy a kislány is boldog, hogy lelőhette a szarvast, amivel jóllakhat az egész család. Szerintük a családnak minden oka megvan arra, hogy büszkék legyenek a kislányra.

Volt, aki szerint McDonald's kajájával tömni a gyerekeket sokkal károsabb, mint nyers szivet adni a kezükbe.

Az apa a BuzzFeed-nek azt írta, meglepődött a felháborodott reakciókon. A lánya már 8 hónapos kora óta jár vele vadászni, szeretik a közös kalandokat, ez pedig oylan, mint egy beavatás. A negatív kommentek nem nagyon érdeklik, ahogy mondta, „az oroszlánokat sem izgatja a birkák véleménye”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.