Bayer Zsolt ígéri, befejezi a kurvaanyázást

2016 augusztus 26., péntek 8:40
271

"Befejezem azt a típusú publicisztikát, amelyre utalt"

– mondta Bayer Zsolt egy ma megjelent interjúban. A kérdező arra utalt, hogy Bayer szereti durva jelzőkkel illetni azokat, akikkel nem ért egyet. "Nagy, szent fogadalmat is teszek itt most a kitüntetések és egyebek hatására, hogy tehát: megpróbálok felnőni a feladathoz", ígéri.

Kérdés, hogy akkor mit fog csinálni, mivel a blogján kurvaanyázáson kívül nem sok másmilyen tartalom volt (itt összeszedtünk néhány tételmondatot). Bayer egyébként nyugodtan kurvaanyázhatna az internet valamelyik szegletében, vagy írhatná a rasszista erőszakra felbujtó publicisztikáit, ez nem érdekelne olyan sok embert. Csakhogy a múlt héten állami kitüntetést, egy lovagkeresztet kapott, ami miatt sokan – számlálónk szerint eddig 93-an - visszaadták a kitüntetésüket.

Bayer annak ellenére be akarja fejezni a kurvaanyázást, hogy szerinte talán a holokauszt is a túl kevés kurvaanyázás miatt volt:

"Lehet, hogy ha a német nép kicsit többet kurvaanyázott volna ezer év alatt, nem lett volna Auschwitz"

– mondja.

Van egy másik érdekes momentum is az interjúban: Bayer már ott tart, hogy nem meri a gyerekét elengedni Franciaországba, mert

"túl szőke ahhoz",

szerinte egy arab biztosan leszúrná. (Mandiner)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt