Mészáros "luxusjacht" Lőrinc klánja beszállt az atomiparba is

gazdaság
2016 augusztus 26., 06:25
comments 109

A nyáron már csak egy horvátországi luxusjachton lazulgató Mészáros Lőrinc újabb fontos területen ért el áttörést, írja a Népszabadság. Családi cége, a Fejér-B.Á.L. Zrt. ugyan csak egy éve jött létre, de már tavasszal átment az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. szigorú minőségi szűrőjén, ugyanis még tavasszal elnyerte az állami nagyvállalat minősítését.

Így az MVM Paksi Atomőerőmű szerint a cég alkalmas arra, hogy atomerőművel összefüggő építmények, épületszerkezetek létesítésével, átalakításával, karbantartásával és javításával kapcsolatos építési-szerelési munkálatokat végezzen el.

A minősítést magát egyébként egy tumblr-felhasználó, liberaliskonzervativ vette észre a Fejér-B.Á.L. Zrt. csodás új honlapján:

A minősítés alatt álló cégeknek a tevékenység szerinti minőségbiztosítások, valamint a „szakmai erőforrások” meglétét kell igazolniuk; a Fejér-B.Á.L. Zrt. eddig nem állt kapcsolatban az MVM Atomerőművel – mondta a Népszabadságnak az atomerőmű kommunikációs igazgatója. Ilyen minősítéssel egyébként 231 cég rendelkezik.

A Népszabadság szerint van most munka bőven a meglévő négy blokkal is, például a III. és IV. blokk élettartam-hosszabbítása körül is.

A Fejér-B.Á.L. eddig néhány igen drága iskolafelújítással, valamint a fantasztikus felcsúti Makovecz-kazánházzal tette le névjegyét az asztalra:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.