Miközben a muszlim bevándorlóktól rettegünk, egy másik militáns vallási csoport sikeresen beszivárgott a Pilisbe

vallás
2016 augusztus 26., 10:09
comments 84

A keresztény magyar exministráns nyugodtan kirándul a Pilisben, Dömös fölött valamivel, és éppen a pálos szerzetesekre gondol, amikor elér egy festői patakhoz.

Az eleve csinos patakmederben a szokásostól eltérően egészen sok víz zubog. A látvány annyira természetes, hogy a ministráns önkéntelenül is megáll egy pillanatra, és bámul, mint főmufti a gyodára.

Ekkor tűnik fel, hogy milyen furcsák itt a kövek.

Gyors zoomolás után az eddig tökéletesen ellazult kiránduló gyomra görcsbe rándul: szóval a zen buddhisták már a Pilisben járnak!

Ha most itt lenne velem Schöpflin "Disznófejjel Védekezzünk a Muszlim Hordák Ellen" György, a Fidesz britbarát, kulturált européer vonalának híres képviselője, akkor együtt szögezhetnénk fel vergődő kisállatokat a patakparti fákra, az tuti távoltartaná a buddhistákat, és nem buzerálnák többet Mária országának köveit - gondoltam magamban, aztán gyalogoltam tovább.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.