Elkezdődött a Való Világ 8!

tévé
2016 augusztus 27., 16:14
comments 614

20:51: Vége a Való Világ 8 első adásának, beköltözött az első 8 villalakó. A BeleValó Világ Aurelioval és Győzikével ugyan még csak most kezdődik, én most megyek. De mielőtt mennék, felteszem a kérdést, amire mindenki a műsor kezdete óta vár:

Mit szól mindehhez Alekosz?

Semmit! Levette a kezét erről a szégyentelen műsorról!

link Forrás

Az olvasóknak és a villalakóknak is jó éjszakát kívánok.

20:50: Az utolsó villalakók, Zsófi és Tivy is beköltöztek, a kis csapat összeállt. Úgyis csak hülyeségeket beszélnek, szóval inkább beszéljünk arról, hogy itt egy kép a kanapéjukról, amin van egy titokzatos szám:

167741.

Egészen elképesztőnek tartom a jelenséget, de minden egyes szériában megtörténik: Nagyjából két órával azután, hogy az első összeköltözők először találkoztak, máris mindenki pontosan meg tudja mondani, ki szimpatikus neki és kit utál. Alig várom, hogy olvashassak vagy írhassak erről egyszer egy egyetemi beadandó dolgozatot, de annál is jobban várom, hogy holnap újra nézhessem a Való Világ 8-at!

20:35:

"Utálom a lányokat és ők is engem"

Istenes Bence: Tivy, mit szólsz Zsófihoz?

Tivy: Negatív.

20:33:

Nádai Anikó: Szerinted jól kijöttök majd Tivyvel?

Tivy: Mi van, negatív!

Új csaj: Én amúgy már találkoztam vele a Youtube-on, de nem hittem el, hogy létezik.

Az új csaj Zsófi, 21 éves és modellkedik, híres szupermodell akar lenni. Nem érdekli a kétkezi munka(=takarítás, pénztárgép mögött állás), ezt tökéletesen meg tudom érteni.

20:28:

Nádai Anikó: Nem akarsz mondani magadról néhány mondatot normálisan?

Tivy: Ostor ez a láb, fehérarany, piros tojás.

20:22: Amíg a reklám tart, érdemes meghallgatni a valaha volt Való Világok legeslegjobb villadalát, a legendás Villa Rapet, és filozofálni, honnan hová jutott például Majka.

link Forrás

20:19: Tiv Tivy megérkezett és VAN BARÁTNŐJE, BRIGI, HÁROM HETE JÁRNAK!!!!!

Milyen karakter vagy, Tivy? - kérdezte Istenes Bence. Fárasztó, kötekedő, elviselhetetlen - felelte Tivy. Tiv Tivy bemutatkozó videójában elmondta, hogy

Tudjátok, mi vagyok én? Egy online császár. Youtube-király. Egy élő mém.

MI VAN STÚDIÓ? MI VAN ANIKÓ? MI VAN FAL? - üvölti Tivy. Miért jöttél, Tivy? A lóvéért, tesó.

Istenes Bence és Nádai Anikó agyhalált kaptak Tiv Tivytől egyébként közben, nincs érdemi beszélgetés.

Angela Merkelről és migránsokról egyelőre még nem beszélt.

20:07: Dina azért jelentkezett a Való Világba, mert szeretne elbúcsúzni a falusi élettől. Micinek nem férnek be a ruhái a szekrénybe, Soma felvett egy pólót. Dinát barátságosan fogadták a többiek, még nem kezdtek el taktikázni, például direkt szarfejkedni, és nem kimenni köszönteni. "Szépek a körmeid!" - fogadták be Dinát azonnal a lányok.

19:58: Dina, a 23 éves szlovákiai faluból érkező pultoslány bemutatkozóvideóját nézzük. Szülőfaluját, Abarát úgy jellemzi: "unalmasnak tartom, mert kurva unalmas". Van fiúja, akivel folyamatosan veszekednek, a telefonban például azt mondta neki az előbb:

Mit gondolsz, te vagy Obama?

19:56 (valójában 17:05): Tiv Tivy a KFC-ben nyomta meg a beköltözőshow-before-t:

photo_camera via Tiv Tivy Facebook

19:39: Elbúcsúzott a való világtól és beköltözött a Való Világba elsőként összesen öt ember:

  • Vivien, aki egyszer reptéren lejmolt pénzt, hogy repülőre ülhessen és külföldre követhessen egy fiút
  • Lóri, aki egyszer nagyon szerelmes volt, de a csaja 12-szer megcsalta, azóta nem érdekli semmi
  • Mici, akinek a barna bőr és a köröm alap
  • Dávid, aki régen kövér volt, de már lefogyott, és nem szereti, ha ráírogatnak a lányok
  • Soma, aki félmeztelenül jelent meg és végig azt hajtogatta, hogy ez a legszebb pólója

Egyébként itt fognak lakni:

photo_camera Nézz körül a villában! / rtl.hu

18:50 - Mostantól újra lesz minden este valami érdekes a tévében. Augusztus 27-én elindult a műsor, a beköltözőshow jelenleg is tart, Vivien, Lóri és Mici már bemutatkoztak, de Zsófi, Dina, Dávid, Soma és Tivy csak ezután jönnek majd. Persze Tivyt már nem kell bemutatni senkinek.

A műsorvezetők amúgy az ex-Való Világos ex-Éjjel Nappal Budapestes Nádai Anikó és Istenes Bence, a BeleValó Világot pedig Gáspár Győző és VV Aurelio vezetik majd.

Csodálatos szériának ígérkezik!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.