Győzike talán soha nem volt még ennél boldogabb

tévé
2016 augusztus 27., 13:28
comments 128

Mióta kiderült, hogy a Való Világ 8 utáni beszélgetős műsorának, a BeleValó Világnak két műsorvezetője Aurelio Caversaccio és Gáspár Győző lesznek, nem telik el napjuk, hogy ne emlékeznének meg erről a Facebookon. Rettentően boldognak tűnnek!

Őszintén szólva Győzikét én még sem a Győzike showban, sem az Édes Életben, sem a Facebookján nem láttam soha ennyire boldognak. Még annak se örült ennyire, mikor nagy fitneszbe kezdett és ilyeneket rakott ki:

link Forrás

Talán akkor sem volt ennyire boldog, amikor Hummerral legénykedett:

link Forrás

Azt gondolom, hogy Gáspár Győző talán még soha nem volt ilyen boldog, mint most!

Most azt hiszed, túlzok, de amikor végignézed Győzike Facebookos életének legboldogabb pillanatait az elmúlt hetekből, megbizonyosodsz majd az ellenkezőjéről. Lássuk!

2016. augusztus 10. - at RTL Klub

"Végre hosszú idő elteltével hazataláltam igazi szüleimhez...
Három évvel ezelőtt elmentem az RTL Klubtól,és ez most számomra nagyon nagy megtiszteltetés ,hogy a Valóvilág Powered by Big Brother műsor szervezői engem választottak a Belevaló Világ műsor vezetésére.
Külön köszönetet szeretnék mondani Dr. Kolosi Péternek és Herman Pierrnek,hogy még mindig bíznak bennem,és remélem nem fogok csalódást okozni,ezért a maximumot fogom magamból kihozni. Továbbá még azt is megszeretném köszönni nekik,hogy nem csak engem,hanem feleségemet és Evelin lányomat is a szárnyaik alá vették.
Köszönöm az RTL Klubnak,hogy a Fitness verseny után is fitt lehetek...
És ne feledjétek,hogy ez az a csatorna ami mindent visz a nézettségi listákon...
Továbbra is itt a lét a tét..."

link Forrás

2016. augusztus 11. - at RTL Klub

"Az augusztus 27-én, szombaton 18.50-kor induló ValóVilág powered by Big Brother háttérműsora újabb sztárt igazolt le műsorvezetőnek. Így a műsor egyik házigazdája Gáspár Győző"

2016. augusztus 16. - feeling glad at RTL Klub

“Arról nem mondhatok semmit, hogy miért lett levédetve a név, de nagyon örülök neki, mert az RTL Klub egy zseniális csatorna, ami mindig tudja, hogy mit akar. Ha szó lenne a Győzike show indulásáról, nem kérdés, hogy elvállalnám-e: természetesen igen! Az előző már 10 éve volt. Azóta öregedtünk, a gyerekek nőttek, új házba költöztünk, vejem van, én is sokat változtam. Meg tudnám mutatni az új házvezetőnőnket, az új kertészünket, az új gépjárművezetőnket, az új baráti körünket. Nagyobb show-t csinálnánk, mint ezelőtt. Nekünk jár az édes élet”

2016. augusztus 23. - at RTL Klub

"Még öt nap, és kezdődik az őrület! Felkészültél!? Augusztus 27-én 18:50-kor kiderül, ki az új Károly!"

link Forrás

2016. augusztus 24. - at RTL Klub VV Stúdió

"Való világ meg kezdődött!!!!"

link Forrás

2016. augusztus 26. - at RTL Klub VV Stúdió

Legyel undok,kedves vagy előrelátó
Legyél jófej,aranyos vagy önimádó
De soha ne feljtsd el,hogy játék ez az egész
A legelején add fel ha nem vagy elég merész
Belevaló vár Aurel és Győző
Vidd el a fődíjat és legyél hozzá önző
A tettek számitanak most mindegy,hogy mit mondasz
Károly lehetsz te is ha jó irányba osztasz

link Forrás

2016. augusztus 27. - at Salgótarján Főtér

"Irány a Való Világ stúdió!!!!!!!!!!"

link Forrás

2016. augusztus 27. - at RTL Klub VV Stúdió

MA 18.50-kor elindul a Való Világ az RTL2

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.