Már leányt is kértek a Szabadság-hídon, de ma van az utolsó jó nap ott, és visszatérnek az autók

ÉLET
2016 augusztus 27., 13:05
comments 57

Minden horgász, kajakos, kenus és evezős tudja, hogy a folyók titokzatos jókedv- és nyugalomsugarakat bocsátanak ki, amik mindazokra hatnak, akik a folyó felületén, vagy afölött helyezkednek el. A misztikus sugárzás spéci tulajdonsága, hogy a 15 kilométer per óránál gyorsabban haladók szervezetére nem hat. Ezért akkora bunkók a kopasz yachtosok, a jetskisek és a vízisízők, ellentétben az összes többi folyólakóval. És ezért olyan jó dolog egy gyaloghíd.

Budapest legjobb fejlesztése az elmúlt pár évben nem egy új épület vagy park, hanem az volt, hogy hagyták rámenni az embereket a forgalom elől lezárt Szabadság hídra. A 2016 legnépszerűbb budapesti közösségi terévé vált híd annyira beérett, hogy egy friss fotó tanúsága szerint már leánykérés is történt rajta. A válasz szerencsére igen volt, Edinának és Gergelynek pedig ezúton is gratulálunk!

link Forrás

A helyzet viszont inkább édesbús, ez az utolsó vidám nap ugyanis, mert holnap, vasárnap visszaengedik a forgalmat. Ha ma elmész egy utolsó, Duna feletti békés üldögélésre/piálásra/beszélgetésre/késdobálásra/jógázásra, fotózd le a legjobb dolgot, amit a Szabadság-hídon látsz, vagy azt, hogy mit műveltél ott búcsúzóul, és küldd el a képeket a szerk kukac 444.hu címre SZABADSÁG subjecttel, mi pedig cikket varázsolunk belőle!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.