Már leányt is kértek a Szabadság-hídon, de ma van az utolsó jó nap ott, és visszatérnek az autók

Minden horgász, kajakos, kenus és evezős tudja, hogy a folyók titokzatos jókedv- és nyugalomsugarakat bocsátanak ki, amik mindazokra hatnak, akik a folyó felületén, vagy afölött helyezkednek el. A misztikus sugárzás spéci tulajdonsága, hogy a 15 kilométer per óránál gyorsabban haladók szervezetére nem hat. Ezért akkora bunkók a kopasz yachtosok, a jetskisek és a vízisízők, ellentétben az összes többi folyólakóval. És ezért olyan jó dolog egy gyaloghíd.

Budapest legjobb fejlesztése az elmúlt pár évben nem egy új épület vagy park, hanem az volt, hogy hagyták rámenni az embereket a forgalom elől lezárt Szabadság hídra. A 2016 legnépszerűbb budapesti közösségi terévé vált híd annyira beérett, hogy egy friss fotó tanúsága szerint már leánykérés is történt rajta. A válasz szerencsére igen volt, Edinának és Gergelynek pedig ezúton is gratulálunk!

A helyzet viszont inkább édesbús, ez az utolsó vidám nap ugyanis, mert holnap, vasárnap visszaengedik a forgalmat. Ha ma elmész egy utolsó, Duna feletti békés üldögélésre/piálásra/beszélgetésre/késdobálásra/jógázásra, fotózd le a legjobb dolgot, amit a Szabadság-hídon látsz, vagy azt, hogy mit műveltél ott búcsúzóul, és küldd el a képeket a szerk kukac 444.hu címre SZABADSÁG subjecttel, mi pedig cikket varázsolunk belőle!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.