Száz pólót vett magára, fűrésszel kellett leműteni róla, de ez nem akadályozta meg abban, hogy később felvegyen kétszázat

INTERNET
2016 augusztus 27., 19:14

Ethan és Hila Klein egy New Yorkban élő házaspár, van egy kétmilliós feliratkozó-táború Youtube-csatornájuk, a H3H3productions. Összességében azt tudnám mondani, hogy hülye videókat csinálnak, például különböző vizeket kóstolnak, Tindereznek vagy kellemetlen emberek videóira reagálnak.

De ezekben sok az olyan poén, amit csak azok értenek, akik régóta nézik őket, most viszont két olyan videó következik, amit munkásságuk átfogóbb ismerete nélkül is tökéletesen élvezni lehet. Szóval,

Egy férfi száz pólót vesz fel magára:

link Forrás

Egy férfi kétszáz pólót vesz fel magára:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.