A csodálatos magyar agrárgógyi: DIY fóliasátorban termesztették a kendert Szekszárdon

bűnügy
2016 augusztus 29., 06:11

A Szekszárdi Rendőrkapitányság termesztéssel elkövetett kábítószer-birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, miután csütörtök este házkutatást tartott egy szekszárdi ingatlannál.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Tetten értek egy férfit, amint az udvar hátsó részén kialakított fóliasátorban kábítószergyanús növényeket öntözött. A 35 tő lefoglalt vadkendert átadták a szakértőknek.

A szekszárdi nyomozók előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 45 éves férfit és két társát, egy 20 éves és egy 19 éves helyi férfit, akik a növények termesztésében közreműködtek.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, és szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.