Miután Franciaország betiltotta a burkinit, Izrael a bikinit próbálja

Tbg
életmód
2016 augusztus 29., 08:53
comments 268

Hannah Goor elkövetett egy hibát, bikiniben, azaz kétrészes fürdőruhában lépett fel egy Tel Aviv-i koncerten, amelyet Izrael állam is támogatott.

link Forrás

A koncert a strandon volt, és a nyár is éppen most zajlik (folyik), ám a kulturális minisztérium szerint így megjelenni egy állami eseményen nem lehet, a közönségre nézve tiszteletlenség, ezért dresszkódot fognak kidolgozni a hasonló esetekre.

Goort egyébként figyelmeztették az adás előtt, hogy vegyen fel valamit, ám ezt ő visszautasította, mint később az Ashdodnetnek elmondta azért, mert hülyén érezte volna magát kiskosztömben egy strandfesztiválon.

Az előadás így is lement, ám ideje korán lekeverték az énekesnőt, aki így alig került adásba.

Az Independent arról ír, a kulturális minisztérium az új előírást az összes általa támogatott eseményre, szervezésre nézvést kötelezővé teszi. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.