Mozgássérült helyen parkolt Gagyi Levente fideszes képviselő, de nagyon sajnálja és jóvá is teszi

POLITIKA
2016 augusztus 30., 08:18

A nyugat.hu-n jelent meg egy fotó, amelyen Gagyi Levente egy mozgássérülteknek fenntartott parkolóban álló Audija látszik. A Vas Megyei Közgyűlés fideszes képviselője nagyon bánja, hogy otthagyta az autóját.

Azt írta a lapnak, hogy nagyon sietett, és nem vette észre a táblát, de mivel igen bánja a történteket, ezért felkereste a megyei mozgássérülteket tömörítő szövetség elnökét, és egy havi képviselői fizetését és önkéntes munkát is felajánlott nekik. (nyugat.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.