Dörner György marad az Új Színház igazgatója

kultúra
2016 augusztus 31., 08:07

Összesen 12-en pályáztak az Új Színház igazgatói posztjára, de az erről döntő bizottság közülük csak négy pályázót (Bodó Viktort, Dörner Györgyöt, Hargitai Ivánt és Radó Denise-t) terjesztett a Fővárosi Közgyűlés elé, ahol végül Dörner Györgynek szavaztak bizalmat.

A Madách Színház igazgatói posztjára Szirtes Tamás egyedül pályázott, meg is kapta, Kálomista Gábor pedig viheti tovább a Tháliát. A színházi vezetőkről zárt ülésen döntöttek a fővárosi képviselők. indhárom megbízatás öt évre szól: a Thália Színház igazgatója 2017. március 1-től, a Madách és az Újszínház vezetője pedig 2017. február 1-től töltheti be a posztot. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.